Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Fiúkról,csábítás:))

8 dolog amivel a fiúk szeme rajtad ragad :))

1. A mozgásod

Az egyenes testtartás, a szép járás és a természetes mozdulatok mindig nyerõk! Ha úgy érzed, ez még nem megy neked a legfényesebben, állj be otthon a tükör elé és gyakorolj! Állj lazán és figyeld meg a testtartásod! Húzd ki magad, húzd be a hasad és tartsd egyenesen a válladat. Ennél több nem is kell.

2. Az alakod

A lányok ennek sokkal nagyobb jelentõséget tulajdonítanak, mint a fiúk. Ne feledd, ez csak ízlésbeli kérdés. De ha nem felelsz meg egy ideálképnek nem veled van a baj!

3. Az öltözködésed és a stílusod

Ha meglátszik rajtad, hogy odafigyelsz az öltözködésedre, ha stílusosan és ízléseswen válogatod össze ruháidat, akkor a fiúk számára az egész megjelenésed vonzó lesz. Ne feledd: az öltözködésben mindig izgalmasabb a sejtelmesség, mint a kihívó megjelenés!

4. Az illatod

Legyél ápolt, használj dezodort. Sok fiú megnézi a lányok kezét, haját, arcát: figyelj oda, hogy ezek a testrészeid ápoltak legyenek! Ne használj mindenből vagy túl sokat, vagy túl keveset! Ahhoz , hogy jó illatod legyen, nem kell egy egész parfümös üveget magadra locsolnod!

5. A sminked

Egy kis szempillaspirál, leheletnyi szájfény és pirosító - persze csak alkalomhoz illõen - mindig jöhet! De a sminked csak akkor lesz csábító, ha kihangsúlyozza a szépségedet. A túl sok smink inkább visszataszító, semmint szép!

6. A beszéded

Mindenkinek sajátos beszédstílusa van, amiben fontos szerepet játszik a hanglejtés, a szóhasználat, a gesztusok. Ha egy fiúval beszélgetsz, figyeld meg, melyik az a jellegzetes szófordulat, amelyet meghallva azonnal elmosolyodik! A káromkodás, a csúnya beszéd és az idétlen szövegek nem illenek egy lányhoz, sőt tutira kiábrándítóan hatnak a fiúkra!

7. A mosolyod

A fiúk szívesebben mennek oda egy mosolygós lányhoz, bátrabban kezdeményeznek nála, mint egy szomorkás vagy idétlenül vihogó csajnál. A mosoly a pozitív személyiség és a barátságosság jele. A fiúk egyáltalán nem szeretik, ha egy nagyobb lánytársaság fülsíketítően vihog!

8. A humorod

A fiúk szeretik, ha egy lány társaságában nyugodtan poénkodhatnak, mert érti a viccet. A humorérzék nagy kincs, érdemes fejleszteni! Ha megsértődsz a beszólásokon vagy bénultan nézel, miközben repkednek a fejed fölött a poénok, akkor nem leszel túl meggyőző a fiúk szemében!

 

A szerelem kémiája

 

Mindenki tudna valamit válaszolni arra a kérdésre, hogy mivel hódította meg őt a párja...  Vonzó mosolyával, jó természetével, kiváló humorérzékével... A külső és belső tulajdonságokon kívül viszont olyasmi is közrejátszik a párválasztásban, amiről eddig sejtésünk sem volt -- testünk kémiája.  :))

 

Egy kis érdekesség: nemrégiben érdekes kísérletről számoltak be egy dokumentumfilmben. Pár kutató megkért hat lányt, hogy két nap és két éjszaka hagyják magukon ugyanazt a pamutpólót. Miután letelt a 48 óra, mind a hat lány pólóját laboratóriumi körülmények között egy-egy üvegbe rakták, és hermetikusan lezárták. A riporter egyszerű feladatot kapott: mondja meg, hogy melyik két lány tetszik neki a legjobban. Ezután fel kellett bontania az üvegeket, meg kellett szagolnia a pólókat és ki kellett választania - a számára legvonzóbb illatú - pólót. Érdekes módon azoknak a lányoknak a pólóját választotta, teljesen véletlenül akiket korábban is megjelölt. Hogy lehetséges ez? A tudósok szerint egyszerű a válasz. A sok lehetséges immungén közül minden ember csupán 6 olyan gént hordoz magában, amely a szervezet ellenálló képességéért felelős.

 

 

  Röviden talán a következőképpen határozhatjuk meg a szerelmet:

A szerelem egy összetett érzés, a másik ember egész lényére irányuló komplex vonzalom. A másik ember egész lénye alatt értem a szellemi, lelki, és testi területek vonzalmát, mely a külső megjelenéstől, a lelki közösség harmóniáján át, a nemi vágyakozásig bezárólag mindent magába foglal. A szerelem, jellegénél fogva sóvárog, szerelme tárgyára, a másik emberre, és ezért szinte fáj jelenlétének hiánya! Ennél fogva a szerelem a legboldogítóbb érzés lehet, ha beteljesedik, és a legkínzóbb, ha viszonzás nélkül marad.

Ez lehet talán a definíció, és a rövid jellemzés.

Ezek után leszögezhetjük: a szerelemnek csak úgy, és akkor van értelme, ha beteljesedett vágyakozásról, kölcsönös vonzalomról van szó. Amennyiben a szerelem nem ilyen, úgy értelmetlen, és ennél fogva egyetlen ember sem érdemli meg, hogy ilyen megalázó helyzetben, tartósan megmaradjon! Ezért, ha ilyen helyzetben vagyunk leghasznosabb, ha mindezt tudjuk, és mindent megteszünk annak érdekében, hogy ne olyanembert tüntessünk ki szerelmünkkel, aki nem méltó rá. A szerelmünkre való méltóság első jele pedig - a viszonzás! :D

Idézetek:) :

Szerelmes idézetek mindenek felett :) ♥
 

0.Soha ne kérj bocsánatot érzelmeid kimutatásáért, mert ha azt teszed, akkor az igazságért kérsz elnézést.♥♥

1. Szeretni semmi. Ha szeretnek, az már valami. Ha szeretsz és szeretnek, az a minden.♥♥
 
2.Tudom hogy ódivatúnak hangzik, de Ámor eltalált a nyilával ^^
Akit feledni akarunk, arra gondolunk.♥♥
 
3.A szerelem nemcsak abból áll, hogy egymás szemébe bámulunk, hanem abból is, hogy együtt nézünk egyazon irányba.♥♥
 
4.A szerelem sebét ugyanaz gyógyítja meg, aki ejtette.♥♥
 
5.Ne sírj, mert vége lett! Mosolyogj, mert megtörtént.♥♥
 
6.A tisztánlátás az élet olyan ajándéka, amely gyakran megkésve érkezik.♥♥
 
7.Próbálgatom, tanulgatom, hogy ne szeresselek nagyon.♥♥
 
8. Lehet, hogy csak egy ember vagy ezen a világon, de valakinek te jelented magát a világot.♥♥
 
9.A szerelem olyan akár a szél: nem láthatod, de érzed.♥♥
 
10.Ezen a földön mindenkinek megvan a maga kincse, ami rá vár. De ne felejtsd el, hogy csak az talál igazi kincset, aki a szívére hallgat.♥♥
 

11.Az ember vágyik valakire, akivel törődhet, akinek minden kérdésére válaszol, anélkül, hogy tudna róla.♥♥

 

12.Mondd, mi a szerelem? Két lélek, egy gondolat; két szív, egy dobbanás.♥♥

 

13.Szerelemittasságból elkövetett tettért akár életfogytig tartó kapcsolat jár.♥♥

 

14.A csábítástól csak úgy szabadulhatsz, ha engedsz neki.♥♥


 

 

 
 

 

Profilkép


Elérhetőség

HírlevélArchívum

Naptár
<< Augusztus / 2019 >>

Statisztika

Most: 1
Összes: 51013
30 nap: 501
24 óra: 14